an online Instagram web viewer

Photos and videos from instagram posts tagged with #birdnest

Images and videos tagged with #birdnest

Longan memang sudah lama terkenal kerana khasiat istimewa untuk kesihatan dan kecantikan. Nama longan sebenarnya berasal dari bahasa Cina yang bermaksud mata naga. Sekali tengok, memang iras mata naga pun.
.
Orang Cina sejak dulu lagi telah mempraktikkan pengambilan buah longan dalam perubatan tradisional mereka.
.
Buah ini kaya dengan kalsium, zat besi, fosfor, niacin, protein, serta vitamin A, B, dan C. Antara kelebihan buah longan adalah
.
✅ Baik untuk sistem saraf. Ia bertindak sebagai anti kemurungan kerana memiliki efek menenangkan, memperbaiki fungsi saraf, mengurangi kelelahan dan dapat membantu insomnia (masalah tidur)
.
✅ Bagus untuk jantung dan mampu menurunkan risiko penyakit kardiovaskular dan angin ahmar.
.
✅ Kandungan polifenol tinggi menjadikan longan efektif dalam melawaan sel sel radikal bebas tubuh untuk mencegah kerosakan sel sel badan dan menurunkan risiko kanser
.
✅ Mengandungi zat besi tinggi yang sesuai untuk pengidap penyakit anemia
.
✅ Kaya dengan karbohidrat kompleks untuk meningkatkan stamina dan menambahkan tenaga badan
.
✅ Mempunyai kadar lemak dan kalori yang rendah. Sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet.
.
✅ Sumber vitamin C yang tinggi untuk melindungi tubuh dan sekaligus memelihara dan merawat kulit.

Sebenarnya banyak lagi zat zat buah longan yang tak sempat kami kongsikan. Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semulajadi untuk pelanggan kami.

#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin#fgwaletkotakinabalu
Longan memang sudah lama terkenal kerana khasiat istimewa untuk kesihatan dan kecantikan. Nama longan sebenarnya berasal dari bahasa Cina yang bermaksud mata naga. Sekali tengok, memang iras mata naga pun. . Orang Cina sejak dulu lagi telah mempraktikkan pengambilan buah longan dalam perubatan tradisional mereka. . Buah ini kaya dengan kalsium, zat besi, fosfor, niacin, protein, serta vitamin A, B, dan C. Antara kelebihan buah longan adalah . ✅ Baik untuk sistem saraf. Ia bertindak sebagai anti kemurungan kerana memiliki efek menenangkan, memperbaiki fungsi saraf, mengurangi kelelahan dan dapat membantu insomnia (masalah tidur) . ✅ Bagus untuk jantung dan mampu menurunkan risiko penyakit kardiovaskular dan angin ahmar. . ✅ Kandungan polifenol tinggi menjadikan longan efektif dalam melawaan sel sel radikal bebas tubuh untuk mencegah kerosakan sel sel badan dan menurunkan risiko kanser . ✅ Mengandungi zat besi tinggi yang sesuai untuk pengidap penyakit anemia . ✅ Kaya dengan karbohidrat kompleks untuk meningkatkan stamina dan menambahkan tenaga badan . ✅ Mempunyai kadar lemak dan kalori yang rendah. Sesuai untuk mereka yang mengamalkan diet. . ✅ Sumber vitamin C yang tinggi untuk melindungi tubuh dan sekaligus memelihara dan merawat kulit. Sebenarnya banyak lagi zat zat buah longan yang tak sempat kami kongsikan. Ternyata bila dicampurkan dengan sarang burung walet dalam produk FG Walet, ia memberikan kombinasi yang mantap untuk kesihatan dan kecantikan. Hanya yang terbaik dari alam semulajadi untuk pelanggan kami. #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletkotakinabalu
Someone worked so hard on this and it ended up empty and on the ground. 😐 #birdnest #nido
Someone worked so hard on this and it ended up empty and on the ground. 😐 #birdnest #nido
Alhamdulillah masuk lagi order fgwalet dari customer untuk cod esok.. #fgwalet #agenrompin #agenpahang #fgwaletrompin #birdnest
TAK TUMBUH, TAK MELATA.
KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA
___________
Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai
.
Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍
.
🙅🏻‍♀️Hanyir
🙅🏻‍♀️Berbau
🙅🏻‍♀️Pahit
. 
Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋
___________
🕊️ 1set {3botol} = RM20SM
.
Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹
https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential
___________
#lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
"TAK TUMBUH, TAK MELATA. KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA" ___________ Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai . Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍 . 🙅🏻‍♀️Hanyir 🙅🏻‍♀️Berbau 🙅🏻‍♀️Pahit . Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋 ___________ 🕊️ 1set {3botol} = RM20SM . Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹 https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential ___________ #lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
TAK TUMBUH, TAK MELATA.
KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA
___________
Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai
.
Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍
.
🙅🏻‍♀️Hanyir
🙅🏻‍♀️Berbau
🙅🏻‍♀️Pahit
. 
Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋
___________
🕊️ 1set {3botol} = RM20SM
.
Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹
https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential
___________
#lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
"TAK TUMBUH, TAK MELATA. KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA" ___________ Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai . Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍 . 🙅🏻‍♀️Hanyir 🙅🏻‍♀️Berbau 🙅🏻‍♀️Pahit . Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋 ___________ 🕊️ 1set {3botol} = RM20SM . Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹 https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential ___________ #lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
TAK TUMBUH, TAK MELATA.
KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA
___________
Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai
.
Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍
.
🙅🏻‍♀️Hanyir
🙅🏻‍♀️Berbau
🙅🏻‍♀️Pahit
. 
Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋
___________
🕊️ 1set {3botol} = RM20SM
.
Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹
https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential
___________
#lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
"TAK TUMBUH, TAK MELATA. KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA" ___________ Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai . Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍 . 🙅🏻‍♀️Hanyir 🙅🏻‍♀️Berbau 🙅🏻‍♀️Pahit . Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋 ___________ 🕊️ 1set {3botol} = RM20SM . Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹 https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential ___________ #lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
TAK TUMBUH, TAK MELATA.
KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA
___________
Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai
.
Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍
.
🙅🏻‍♀️Hanyir
🙅🏻‍♀️Berbau
🙅🏻‍♀️Pahit
. 
Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋
___________
🕊️ 1set {3botol} = RM20SM
.
Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹
https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential
___________
#lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
"TAK TUMBUH, TAK MELATA. KALAU TAK SUNGGUH, ORANG TAK KATA" ___________ Maksudnya, sesuatu perkara yang menjadi buah mulut orang ramai . Ha❗nilah dia keajaiban dari Lovlin Bird’s Nest yang berasaskan khasiat sarang burung walet, cendawan putih, gula batu dan ginseng. Sekali dah cuba. Kompem jatuh hati berguling-guling 😍 . 🙅🏻‍♀️Hanyir 🙅🏻‍♀️Berbau 🙅🏻‍♀️Pahit . Rasa lite-lite gitu. Manis-manis buah je. Sedap sangat❗Kalau dapat minum time sejuk-sejuk waktu panas-panas ni memang ngam teruk‼️😋 ___________ 🕊️ 1set {3botol} = RM20SM . Jom dapatkan lovlin essential dengan cherin 🌹 https://www.wasap.my/60142404841/lovlinessential ___________ #lovlinbirdsnest #instantdrinkbirdsnest #lovlinbirdsnestinstantdrink #lovlinbirdsnestSelangor #lovlinbirdsnestpetalingjaya #lovlinbirdneststokis #cherinsquad #stokispetalingjaya #agentwanted #dropshipwanted #cherinsquad #lovlinbirdsnestinstantdrink #birdnest #birdnestsupplement #instantbirdsnest #birdnestsupplement #sarangburungwalet #hadiahisteri #hadiahsuami #kulitcantik #kulitbersih #flawlessskin #glowingskin #viralMalaysia #instafamous #trending #moodrepublik #kuasaviral #bazarpaknil #bantuberhentimerokok #cantikluardalam
manchmal sehen meine haare aus wie ein vogelnest. 🐦 🍃
.
.
#selfmade #art #sketch #drawing #birdnest #pieppeippiepwirhabenunsallelieb
A perfect Mourning Dove nest that I found at sunrise while doing point counts in Southern Texas. Zenaida macroura.
.
.
.
.
.
#nest #eggs #babybird #sunrise #sunset #hiking #birding #bird #birdnest #texas #southerntexas #research #pointcounts #travel #nature #naturephotography #wildlife #wildlifephotography #eggsofinstagram #fieldbiology #cool #dove #mourningdove #mourningdoves
🕊️ Thanks adik Hidayah dr Taman Anggerik, Rantau, Negeri Sembilan. Masa ni dia order 1 set #rubbieybirdnest je nak try katanya. Next stock ni dia order 7 set terus. Korang rasa agak² #rubbieybirdnest ni sedap ke sedap??? Soalan pun dah susah nak jawab. Hahaahhaa. .
.
🕊️ Of course laaa sedap. Tak hanyir. Yg penting sangat bagus untuk kulit, dalaman. Boostkan energy. Adik ni tailor tau memang berjaga dari malam ke pagi dok menjahit baju. Lagi² tak lama nak raya, tempahan banyak nak kene siapkan. Try #rubbieybirdnest buat dia rasa bertenaga, ceria gittew. 😍😍😍
.
.
HARGA MAMPU MILIK
RM20 / 1 SET / 3 BOTOL
.
.
wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official
.
.
#rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
🕊️ Thanks adik Hidayah dr Taman Anggerik, Rantau, Negeri Sembilan. Masa ni dia order 1 set #rubbieybirdnest je nak try katanya. Next stock ni dia order 7 set terus. Korang rasa agak² #rubbieybirdnest ni sedap ke sedap??? Soalan pun dah susah nak jawab. Hahaahhaa. . . 🕊️ Of course laaa sedap. Tak hanyir. Yg penting sangat bagus untuk kulit, dalaman. Boostkan energy. Adik ni tailor tau memang berjaga dari malam ke pagi dok menjahit baju. Lagi² tak lama nak raya, tempahan banyak nak kene siapkan. Try #rubbieybirdnest buat dia rasa bertenaga, ceria gittew. 😍😍😍 . . HARGA MAMPU MILIK RM20 / 1 SET / 3 BOTOL . . wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official . . #rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
🕊️ Nampak tak dropship kita, Kak Ujie terkam 7 set terus. Haaaa, sebab apa order banyak² macam tu??? Mestilah sebab #rubbieybirdnest laku. Kalah pisang goreng tepi jalan yg panas² tu tau. Haishhh, tak nak cakap banyak. Biar gambar berbicara.
.
.
HARGA MAMPU MILIK
RM20 / 1 SET / 3 BOTOL
.
.
wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official
.
.
#rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
🕊️ Nampak tak dropship kita, Kak Ujie terkam 7 set terus. Haaaa, sebab apa order banyak² macam tu??? Mestilah sebab #rubbieybirdnest laku. Kalah pisang goreng tepi jalan yg panas² tu tau. Haishhh, tak nak cakap banyak. Biar gambar berbicara. . . HARGA MAMPU MILIK RM20 / 1 SET / 3 BOTOL . . wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official . . #rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
#Repost @fgwalet - Throwback!!!
・・・
Ekzema dan apakah kaitanya dengan @fgwalet 100% Pure Bird’s Nest? Kita dengarkan perkongsian pengalaman dari our founder @fouziahgous yang mungkin dapat membantu anda yang mempunyai masalah kulit yang serious ataupun ekzema..jom kita dengarkan

#stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #fgwaletjohor #fgwaletmersing #fgwaletendau #fgwaletjohor @fgwalet_mersing
#Repost @fgwalet - Throwback!!! ・・・ Ekzema dan apakah kaitanya dengan @fgwalet 100% Pure Bird’s Nest? Kita dengarkan perkongsian pengalaman dari our founder @fouziahgous yang mungkin dapat membantu anda yang mempunyai masalah kulit yang serious ataupun ekzema..jom kita dengarkan #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #fgwaletjohor #fgwaletmersing #fgwaletendau #fgwaletjohor @fgwalet_mersing
Repost from our beautiful customer @irene_irene_t 💕💕
• • •
Secret of ancient anti-aging and natural remedy for chronic cough and to nutritious lungs. Check this out guys!!! The best quality ready to drink birdnest yg ada di Jakarta dan Medan. Hanya di @birdnestdeli @pure_birdnest_ 👍🏻👍🏻👍🏻 Tersedia juga birdnest kering. #nochemicals #nobleaching #nopreservative
#birdnestdeli #birdnestgarden #birdnestdrink #birdnest
Sorry, Mr. White footed moose, but it’s time to clean out the blue bird boxes and get ready for this years nesting brood. 
#greathollownaturepreserve #springmigration #bluebird #springcleanup #whitefootedmouse #birdhouse #ctnature #ctbirds #bluebirdsofinstagram #birdnest #almostspring #migratorybirds
Collagen Plus Birds Nest Drink bersama Honey dan Longan!

Menambahkan tenaga dan menyejukkan suhu badan agar kekal segar. Bukan itu sahaja, ia juga memastikan kulit sihat dan boleh membaiki masalah tidur!

Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya!

DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order.

#TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
Collagen Plus Bird's Nest Drink bersama Honey dan Longan! Menambahkan tenaga dan menyejukkan suhu badan agar kekal segar. Bukan itu sahaja, ia juga memastikan kulit sihat dan boleh membaiki masalah tidur! Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya! DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order. #TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
Custom made 
Caravan Vogelhuisje 
Retro XL Win actie nr 2  ivm 10 jaar bestaan 
www.caravanvogelhuisjes.nl

Elk Caravan Vogelhuisje is handgemaakt in Doesburg Holland,
Elk Caravan Vogelhuisje is uniek  en  komt in eigen doos 
incl ophanging in zakje 
levensduur +10jaar
Ook maken wij custom Caravan Vogelhuisjes .
bv in kleur naam logo
of laat uw eigen caravan namaken als vogelhuisje 
Bij ons is het mogenlijk ;-)
verzending in Nederland via Post-nl incl track & trace
heeft u een vraag , stel hem gerust 
mvg roy

#Camping #Caravan  #Custom #handmade #vogelhuisjes #Vogel #Doesburg  #Birdhouses  #trailer #Birdnest #Nestkast #Hardhout #Holland  #travel #musthaves #wohnwagen #wohnwagenliebe  #wohnwagenleben #caravanlife #Teardrop #Camping #caravanlife #caravanliving
Custom made Caravan Vogelhuisje Retro XL Win actie nr 2 ivm 10 jaar bestaan www.caravanvogelhuisjes.nl Elk Caravan Vogelhuisje is handgemaakt in Doesburg Holland, Elk Caravan Vogelhuisje is uniek  en  komt in eigen doos  incl ophanging in zakje  levensduur +10jaar Ook maken wij custom Caravan Vogelhuisjes . bv in kleur naam logo of laat uw eigen caravan namaken als vogelhuisje  Bij ons is het mogenlijk ;-) verzending in Nederland via Post-nl incl track & trace heeft u een vraag , stel hem gerust  mvg roy #Camping #Caravan  #Custom #handmade #vogelhuisjes #Vogel #Doesburg  #Birdhouses  #trailer #Birdnest #Nestkast #Hardhout #Holland  #travel #musthaves #wohnwagen #wohnwagenliebe  #wohnwagenleben #caravanlife #Teardrop #Camping #caravanlife #caravanliving
Sneak Peek 1
Blessings Collection debuts this Friday!
Sneak Peek 1 Blessings Collection debuts this Friday!
Collagen Plus Birds Nest Drink bersama Aloe Vera dan Rock Sugar!

Bertindak sebagai anti-penuaan dalam membaiki kulit dan mencegah kedutan. Ia juga mampu menyerikan wajah dan menambah kekuatan imunisasi badan!

Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya!

DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order.

#TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
Collagen Plus Bird's Nest Drink bersama Aloe Vera dan Rock Sugar! Bertindak sebagai anti-penuaan dalam membaiki kulit dan mencegah kedutan. Ia juga mampu menyerikan wajah dan menambah kekuatan imunisasi badan! Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya! DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order. #TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
Collagen Plus Birds Nest Drink bersama Red Dates dan Wolfberry!

Bertindak sebagai antioksida dan merawat penglihatan dengan lebih baik. Tak lupa juga, ia dapat mengekalkan wajah agar nampak muda!

Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya!

DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order.

#TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
Collagen Plus Bird's Nest Drink bersama Red Dates dan Wolfberry! Bertindak sebagai antioksida dan merawat penglihatan dengan lebih baik. Tak lupa juga, ia dapat mengekalkan wajah agar nampak muda! Amalkan sehari sebotol untuk hasilnya! DM atau Whatsapp +6011.3939.5934 untuk order. #TeamTashaFGWalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletcentral #fgwaletkl #fgwaletmelaka #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #sarangburung #sarangburungmurah #sarangburungwalet #sarangburungmalaysia #sarangburungwalit #milkbooster #setberpantang #setbersalin
MALU NAK KELUAR RUMAH SEBAB KULIT KUSAM? MUKA BERJERAWAT? USIA MASIH MUDA TAPI KULIT NAMPAK TUA AND BERKEDUT???
.
Jangan risau sebab setiap masalah ada solution dia. Mari consume Hevn Essentials Birds Nest ni 🌸. 90% PURE birds nest with gingseng yg baik untuk kekalkan tenaga kita
.
Birds Nest ni sangat baik untuk dapatkan kulit yg GLOWING taw. Dan bertindak sebagai AGEN ANTI PENUAAN yg efektif. Tak percaya??? Korang boleh google sendiri kebaikan sarang burung ni. Baik utk kesihatan dalaman dan luaran ❤

PROMO KAW2 : BELI SATU BOX PERCUMA 3 BOTOL !!! 🔥😍
.
KLIK LINK di bio sekarang utk order . STOCK LIMITED !!
MALU NAK KELUAR RUMAH SEBAB KULIT KUSAM? MUKA BERJERAWAT? USIA MASIH MUDA TAPI KULIT NAMPAK TUA AND BERKEDUT??? . Jangan risau sebab setiap masalah ada solution dia. Mari consume Hevn Essentials Bird's Nest ni 🌸. 90% PURE bird's nest with gingseng yg baik untuk kekalkan tenaga kita . Bird's Nest ni sangat baik untuk dapatkan kulit yg GLOWING taw. Dan bertindak sebagai AGEN ANTI PENUAAN yg efektif. Tak percaya??? Korang boleh google sendiri kebaikan sarang burung ni. Baik utk kesihatan dalaman dan luaran ❤ PROMO KAW2 : BELI SATU BOX PERCUMA 3 BOTOL !!! 🔥😍 . KLIK LINK di bio sekarang utk order . STOCK LIMITED !!
I promise this is the last owls photo for a while. If you look closely, these owls are located in a residential neighborhood. Burrowing owls frequently inhabit areas of human activity, including golf courses, airports, and areas with exposed tubing.
-
Owl colonies sometimes encounter conflicts with developmental interests. Since these owls are protected under the Migratory Bird Treaty Act, strategic relocation efforts have to be conducted in order to safely move the owls without inducing excessive stress. Ideally before breeding season in the spring, burrows and perches are added to a tentative new location within their habitual range to entice the owls to move. If they show interest in the new grounds, their old burrow entrance is covered to prevent re-entry. The colony generally moves over the course of a few nights, but they will continue to be monitored.
-
🦉📷 burrowing owls (Athene cunicularia floridana)
•
•
•
•
•
•
#burrowingowl #owls #owl #womeninscience #womeninstem #scicomm #biologist #scientist #wildlife #avianphotography #avian #amateurphotography #canonphotography #canonrebel #canont6 #canon1300D #wildlifephotography #florida #explorida #optoutside #swfl #capecoral #burrows #birdnest #natgeo #nationalgeographic
I promise this is the last owls photo for a while. If you look closely, these owls are located in a residential neighborhood. Burrowing owls frequently inhabit areas of human activity, including golf courses, airports, and areas with exposed tubing. - Owl colonies sometimes encounter conflicts with developmental interests. Since these owls are protected under the Migratory Bird Treaty Act, strategic relocation efforts have to be conducted in order to safely move the owls without inducing excessive stress. Ideally before breeding season in the spring, burrows and perches are added to a tentative new location within their habitual range to entice the owls to move. If they show interest in the new grounds, their old burrow entrance is covered to prevent re-entry. The colony generally moves over the course of a few nights, but they will continue to be monitored. - 🦉📷 burrowing owls (Athene cunicularia floridana) • • • • • • #burrowingowl #owls #owl #womeninscience #womeninstem #scicomm #biologist #scientist #wildlife  #avianphotography #avian #amateurphotography #canonphotography #canonrebel #canont6 #canon1300D #wildlifephotography #florida #explorida #optoutside #swfl #capecoral #burrows #birdnest #natgeo #nationalgeographic
Custom made 
Caravan Vogelhuisje 
Knaus Azur 450
Met gravering

www.caravanvogelhuisjes.nl

Elk Caravan Vogelhuisje is handgemaakt in Doesburg Holland,
Elk Caravan Vogelhuisje is uniek  en  komt in eigen doos 
incl ophanging in zakje 
levensduur +10jaar
Ook maken wij custom Caravan Vogelhuisjes .
bv in kleur naam logo
of laat uw eigen caravan namaken als vogelhuisje 
Bij ons is het mogenlijk ;-)
verzending in Nederland via Post-nl incl track & trace
heeft u een vraag , stel hem gerust 
mvg roy

#Camping #Caravan  #Custom #handmade #vogelhuisjes #Vogel #Doesburg  #Birdhouses  #trailer #Birdnest #Nestkast #Hardhout #Holland  #travel #musthaves #wohnwagen #wohnwagenliebe  #wohnwagenleben #caravanlife #Teardrop #Camping #caravanlife #caravanliving
Custom made Caravan Vogelhuisje Knaus Azur 450 Met gravering www.caravanvogelhuisjes.nl Elk Caravan Vogelhuisje is handgemaakt in Doesburg Holland, Elk Caravan Vogelhuisje is uniek  en  komt in eigen doos  incl ophanging in zakje  levensduur +10jaar Ook maken wij custom Caravan Vogelhuisjes . bv in kleur naam logo of laat uw eigen caravan namaken als vogelhuisje  Bij ons is het mogenlijk ;-) verzending in Nederland via Post-nl incl track & trace heeft u een vraag , stel hem gerust  mvg roy #Camping #Caravan  #Custom #handmade #vogelhuisjes #Vogel #Doesburg  #Birdhouses  #trailer #Birdnest #Nestkast #Hardhout #Holland  #travel #musthaves #wohnwagen #wohnwagenliebe  #wohnwagenleben #caravanlife #Teardrop #Camping #caravanlife #caravanliving
#Repost @effaraman (@get_repost)
・・・
Hai korang, siapa nak try #rubbieybirdnest boleh direct dm effa k. 1 set RM20 je. Ada 3 botol. Yg nak jadi agent pun sangat dialukan². Nak tau details boleh follow @rubbieybirdnest_official @rubbieybirdnest_official @rubbieybirdnest_official
.
.
HARGA MAMPU MILIK
RM20 / 1 SET / 3 BOTOL
.
.
wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official
.
.
#rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
#Repost @effaraman ( @get_repost) ・・・ Hai korang, siapa nak try #rubbieybirdnest boleh direct dm effa k. 1 set RM20 je. Ada 3 botol. Yg nak jadi agent pun sangat dialukan². Nak tau details boleh follow @rubbieybirdnest_official @rubbieybirdnest_official @rubbieybirdnest_official . . HARGA MAMPU MILIK RM20 / 1 SET / 3 BOTOL . . wassap.my/601128342854/rubbieybirdnest/official . . #rubbieybirdnest #birdnest #sarangwalet #sarangburung #sarangburungwalet #seremban #serembancity #seremban2 #serembancentrio #senawang #labu #kualalumpur #pantaidalam #petalingjaya #jalanklanglama #bagusuntukdalamandanluaran #wanita #hamil #orangtua #kanakkanak #lelaki #thebestamongthebest💯
Hi Hevn Lovers🕊😍 .

Jangan lepaskan peluang untuk dapatksn Hevn Essentials Flash Sale!! .

Mulai harini HQ buat promotion tau! BELI SATU BOX PERCUMA 3 ‼️
Nak tahu details? Comment Nak kat bawah sekarang‼️ .

#hevnessenetials#hevnbirdnest#hevnessentialsbirdnest#sarangburungwalet#sarangburungwalit#khasiatsarangburungwalet#burungwalit#burungwalet#sarangburungwaletasli#sarangburungmalaysia#birdnest#sarangburungmurah#sarangburungkelantan
Desserts time ~  润燥清补【冰糖雪梨炖燕窝】Bird Nest with Snow Pear .
.
.
#雪梨 #冰糖 #冰糖炖雪梨 #冰糖雪梨 #冰糖燕窝 #dessert🍰 #desserttime #snowpear #birdnest #birdnestdessert
Desserts time ~  润燥清补【冰糖雪梨炖燕窝】Bird Nest with Snow Pear .
.
.
#雪梨 #冰糖 #冰糖炖雪梨 #冰糖雪梨 #冰糖燕窝 #dessert🍰 #desserttime #snowpear #birdnest #birdnestdessert
Ramai yang tidak tahu khasiat tentang Hevn Essentials Bird’s Nest keluaran Ranz Beauty Line. Jom semak khasiat yang terdapat di dalam sebotol Hevn Bird’s Nest 👇🏻
.
Terdapat lebih 5 nutrisi yang terdapat dalam Hevn Bird’s Nest ini antaranya Asam Amino, Tirosin, Zat besi, Kalium dan banyak lagi! .
.
Hevn Bird’s Nest dapat membantu sayang sayang semua memiliki👇🏻
.
.
✔ Kulit glowing shining semulajadi
✔ Mempercepatkan proses penyembuhan luka akibat pembedahan
✔ Amat bagus untuk wanita hamil kerana dapat membantu bayi memiliki kulit yang putih, halus dan gebu.
✔ Kulit putih gebu dari dalam
✔ Parut jerawat mula memudar
✔ Kulit anjal dan lembut
✔ Merawat paru paru kesan akibat merokok
✔ Awet muda, melambatkan proses penuaan ✔ Mengecilkan pori pori wajah
.
.
Apa lagi? Jom sama sama cantikkan kulit bak artis korea 😘
.
.
Nak kami bantu anda dapatkan kulit idaman?
.
. 
Whatsapp +60169838356 📞
Whatsapp +60169838356 📞
Whatsapp +60169838356 📞 .

#hevnessenetials#hevnbirdnest#hevnessentialsbirdnest#sarangburungwalet#sarangburungwalit#khasiatsarangburungwalet#burungwalit#burungwalet#sarangburungwaletasli#sarangburungmalaysia#birdnest#sarangburungmurah#sarangburungkelantan
Ramai yang tidak tahu khasiat tentang Hevn Essentials Bird’s Nest keluaran Ranz Beauty Line. Jom semak khasiat yang terdapat di dalam sebotol Hevn Bird’s Nest 👇🏻 . Terdapat lebih 5 nutrisi yang terdapat dalam Hevn Bird’s Nest ini antaranya Asam Amino, Tirosin, Zat besi, Kalium dan banyak lagi! . . Hevn Bird’s Nest dapat membantu sayang sayang semua memiliki👇🏻 . . ✔ Kulit glowing shining semulajadi ✔ Mempercepatkan proses penyembuhan luka akibat pembedahan ✔ Amat bagus untuk wanita hamil kerana dapat membantu bayi memiliki kulit yang putih, halus dan gebu. ✔ Kulit putih gebu dari dalam ✔ Parut jerawat mula memudar ✔ Kulit anjal dan lembut ✔ Merawat paru paru kesan akibat merokok ✔ Awet muda, melambatkan proses penuaan ✔ Mengecilkan pori pori wajah . . Apa lagi? Jom sama sama cantikkan kulit bak artis korea 😘 . . Nak kami bantu anda dapatkan kulit idaman? . . Whatsapp +60169838356 📞 Whatsapp +60169838356 📞 Whatsapp +60169838356 📞 . #hevnessenetials #hevnbirdnest #hevnessentialsbirdnest #sarangburungwalet #sarangburungwalit #khasiatsarangburungwalet #burungwalit #burungwalet #sarangburungwaletasli #sarangburungmalaysia #birdnest #sarangburungmurah #sarangburungkelantan
🎀 *FG WALET BIRDNEST DRINKS* 🎀 📩 Available at *March Marathon Expo* 📍@ The Mall Gadong
⏰ 20 - 24 March 2019 (5 days only)
💌 Visit Booth in front of d Entrance
❄️ Place in d Chiller @pastel.16 .
.
🏵Promotional Price only @ $6 each🏵
.
💘 Buy 6 btls @ $33 💘
. 💠How to win d Special Gifts (3 btls)?
1. Follow my IG @lite.me.fgwalet.brunei
2. Like this photo & type 💙
3. Share my IG & tag 5 friends
4. Share a snapshot of your drinks at the Expo & send it to 6737129116
. 💠How to become Member?
📸Snapshot your drinks & send it to 6737129116 to become instant Member of LME .
.
🎀 Special Gifts (3 bottles) for the Winner/s will be chosen randomly by early April🎀
.
Brought to u by:
Lite-Me Enterprise (LME)
@lite.me.fgwalet.brunei 
@fgwalet.melaka.borneo 
@dare.young.fgwaletbintulu 
@fouziahgous 
@fgwalet 
#letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous
#birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletbrunei
🎀 *FG WALET BIRDNEST DRINKS* 🎀 📩 Available at *March Marathon Expo* 📍@ The Mall Gadong ⏰ 20 - 24 March 2019 (5 days only) 💌 Visit Booth in front of d Entrance ❄️ Place in d Chiller @pastel.16 . . 🏵Promotional Price only @ $6 each🏵 . 💘 Buy 6 btls @ $33 💘 . 💠How to win d Special Gifts (3 btls)? 1. Follow my IG @lite.me.fgwalet.brunei 2. Like this photo & type 💙 3. Share my IG & tag 5 friends 4. Share a snapshot of your drinks at the Expo & send it to 6737129116 . 💠How to become Member? 📸Snapshot your drinks & send it to 6737129116 to become instant Member of LME . . 🎀 Special Gifts (3 bottles) for the Winner/s will be chosen randomly by early April🎀 . Brought to u by: Lite-Me Enterprise (LME) @lite.me.fgwalet.brunei @fgwalet.melaka.borneo @dare.young.fgwaletbintulu @fouziahgous @fgwalet #letthebestnaturalinyou #growhealthyandglowtogether #stayyoungfeelyoung #fgwaletbyfouziahgous #birdnest #premiumbirdnest #fgwalet #fgwaletbirdnest #fgwaletcollagendrink #fgwaletawesome #awesomewithFGWalet #awesomeFGWaletexperience #getwellwithFGWalet #beauty #flawless #glowingskin #fgwaletbrunei